WORKFLOORonline is sinds 1 april 2021 officieel, whoep whoep! Nu wordt het menens. Hoe ga ik mijn bedrijf neerzetten, wat ga ik aanbieden, wat worden mijn hoofdtaken en voor wie?
Ik hik nog wel eens tegen de term Virtual Assistant aan, het klinkt zo Amerikaans, terwijl ik een lekker nuchtere en bescheiden Brabantse ben. Wellicht handig voor de zoekresultaten in Google, maar liever beschrijf ik wat ik doe.

Tijdens het opzetten van WORKFLOORonline kom je allerlei zaken tegen waar je rekening mee wil of moet houden. Direct een tool voor urenregistratie ingezet (want interessant voor aftrekposten voor de belasting), leren werken met een boekhoudsysteem (handig voor de btw aangifte), mijn administratie gestructureerd inrichten. Maar bijvoorbeeld ook werken aan zichtbaarheid via social media, zodat mensen je gaan vinden.
Hoewel ik veel taken leuk vind, ik houd van structureren, van cijfertjes, van uitzoeken hoe iets werkt, van (oneerbiedig gezegd) ‘prutsen’ op de pc, moet het voor mezelf, maar zeker voor mijn klanten, helder zijn hoe ik hen kan ondersteunen en ontlasten.

Website

Meer en meer merk ik wanneer ik mijzelf verlies, wanneer de tijd vliegt en ik enorm gefocust kan zijn. DTP & vormgeving past bij mij, dat ‘prutsen’ om iets moois neer te zetten, het kunnen fiepen om een spatie meer of minder..
Zeker toen ik met mijn eigen website aan de slag ging en waarmee ik moeilijk kon stoppen, is me dat nog meer duidelijk geworden. De opleiding van NatuurlijkOnline heeft me het laatste zetje in de rug gegeven. Dit worden mijn diensten, hier word ik blij van en hier ben ik goed in.
En dat ‘prutsen’ heeft een naam : Technisch Virtual Assistant.

Technisch Virtual Assistant

Als Technisch Virtual Assistant kan ik ondernemers helpen om online activiteiten in te richten zoals een website of webshop (en nog veel meer..), mijn DTP skills helpen hierbij om dit een mooi uiterlijk te geven. Het technische deel waar veel ondernemers tegenop zien, neem ik van ze over. Voor de gehele uitstraling van hun bedrijf kan ik hun huisstijl aanpakken, een mooie flyer of een template voor social media creëren. Zo komt creatie en techniek samen en valt alles steeds meer op zijn plaats.

Liever vertel ik je dus wat WORKFLOORonline allemaal voor je kan betekenen, dan er zo’n mooie titel aan te hangen. Want elk bedrijf is toch uniek?!

Badge Opleiding Online Business bouwen

Heb jij taken die je graag zou willen uitbesteden?

Neem vrijblijvend contact op zodat we samen jouw wensen kunnen bespreken.