Tools & systemen

Voor het inrichten van jouw online onderneming maak ik gebruik van diverse systemen, de basis is WordPress.
Hieronder vind je een korte toelichting van een aantal van deze systemen. Heb jij ook een licentie nodig van één van deze programma’s, dan maak ik het je vast makkelijk, de linkjes staan erbij..

cover boek master your mindset

Divi

Om jouw website of academie in WordPress te bouwen, maak ik vaak gebruik van Divi. Het is een thema en page-builder ineen. Dit is  gebruiksvriendelijk met heel veel mogelijkheden, wat je ook in staat om zelf met je website aan de slag te gaan. Omdat het een visuele builder is, zie je meteen wat er gebeurt tijden het bouwen van je pagina’s.

Voor divi betaal je per jaar of je neemt een lifetime licentie.

Cover boek je bent zoals je denkt

Kennis.shop

Kennis.shop is een nieuw Nederlands betaalsysteem voor online ondernemers.
Weten wat kennis.shop inhoudt? Bekijk hun demo, daar wordt het voor je uitgelegd.

Wil je direct de licentie voor kennis.shop aanschaffen? Gebruik dan de link hieronder. De verkoop staat niet altijd open, dit doen ze soms in fases, als er bijvoorbeeld weer nieuwe mogelijkheden zijn toegevoegd.

Naast het bouwen van jouw online onderneming, middels een website of een academie, ben ik me ook aan het verdiepen in passief inkomen. Passief klinkt natuurlijk heel leuk, maar ook hier zal je echt wel wat voor moeten doen. Om je hierin te begeleiden en weten hoe en waar te beginnen heb ik veel aan het membership van Rowena Rousseau (Become Financially Free) en de Affiliate Site Secret Academy. Ook voor jou?

De linkjes op deze pagina zijn meestal affiliate linkjes. Dat betekent, dat op het moment dat jij via mijn link de aankoop doet, ik daar een kleine commissie over krijg.
Ik promoot alleen producten waar ik zelf tevreden over ben.