Heb je wel eens spijt gehad na je switch van het laboratorium naar WORKFLOORonline?
Dat werd me tijdens een nieuwjaarsreceptie onlangs gevraagd. Ik hoefde er niet over na te denken, want het antwoord is voor mij heel duidelijk. Nee, ik heb totaal geen spijt. Het ondernemerschap heeft soms zijn uitdagingen (en die zijn er om te overwinnen…), maar het feit dat ik met plezier aan het werk ben, maakt alles zoveel mooier. Werken voor en met ondernemers die, net als ik, vol passie hun onderneming leiden, prestaties neer willen zetten, gezien willen worden en iets willen bereiken. Steeds een stapje verder, groeien, leren en beter worden!

 Na de basisschool en het VWO ben ik naar de HLO (Hoger Laboratorium School) in Blerick gegaan. Een kleine, gemoedelijke omgeving wat onderdeel was van Fontys in Venlo. Omdat het volleybal ook een steeds belangrijkere rol in mijn leven kreeg, was op kamers gaan geen optie, dan moest ik nog 3x per week op en neer om te trainen… Ik was superfanatiek, er was veel discipline en doorzettingsvermogen nodig, vanalles moest daarvoor wijken, maar wel met eredivisie als resultaat. Met het team samen een doel nastreven, superhard werken, maar ook genieten (dus het ‘gemis’ van een studentenleven is ruimschoots goed gemaakt..). Het heeft me heel veel gebracht en het heeft me voor een deel ook gevormd tot wie ik nu ben.

Na jaren op het laboratorium te hebben gewerkt kwamen er steeds meer momenten met de vraag: is dit het nu, wat wil ik nu echt?  Een hele zoektocht naar nieuwe mogelijkheden, oplossingen en kansen volgde! Om me te ontwikkelen, te groeien en mezelf beter te leren kennen.
Na een opleiding grafische vormgeving dacht ik, wellicht wat naief, zo een baan te vinden, maar ja, komend uit een totaal andere vakgebied, geen netwerk, niet met Adobe opgegroeid en geen portfolio werd ik even met de neus op de feiten gedrukt…

Ondertussen merkte ik wel dat er meer rust kwam, ik kon er voor de kinderen zijn tijdens de corona tijd, ik was zelf weer relaxter en positiever. Vanuit huis kon ik ook allerlei zaken oppakken en toeval of niet, ik maakte kennis met de term VA, virtual assistant. Online, vanuit huis je eigen takenpakket samenstellen, je eigen uren indelen, dat voelde als de vrijheid en flexibiteit die ik gemist had. Vol overtuiging ben ik erin gedoken. Met een cursus tot VA een basis gelegd voor WORKFLOORonline, veel gelezen en tot me genomen. Wat heb ik nodig voor een eigen bedrijf, wat komt er bij kijken? Veel meer dan ik in eerste instantie dacht, maar zo leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Met deze drive ben ik doorgestoomd naar een opleiding tot technisch virtual assistant, voor het bouwen en inrichten van jouw online business.

Als Technisch Virtual Assistant kan ik ondernemers helpen om online activiteiten in te richten zoals een website of webshop (en nog veel meer..), mijn DTP skills helpen hierbij om dit een mooi uiterlijk te geven. Zo komt creatie en techniek samen en valt alles steeds meer op zijn plaats.

Het technische gesjizzel wat jij niet leuk vindt, neem ik van je over!

Doe jij ook wat je leuk vindt of ga je al jaren op dezelfde voet verder? Omdat het vertrouwd is, omdat je weet wat je nu hebt? Diep van binnen voel je misschien onrust, verveling, verlangen. Wordt 2023 een jaar dat je een sprong gaat wagen?
Of heb je jouw fantastische baan al, maar komen er zoveel randzaken bij, dat je bijna vergeet waarom je ook al weer gestart was? Een mooi moment om eens te kijken wat er anders kan, wat je wellicht kan uitbesteden, zodat je je aandacht kan geven aan dat wat je het liefste doet.

Ook ik ben mijn doelen aan het stellen voor 2023, wat heb ik te doen om WORKFLOORonline verder op te bouwen, wat heb ik zèlf te ontwikkelen, welke verlangens ga ik omzetten in besluiten?

Floortje pc

Heb jij taken die je graag zou willen uitbesteden?

Neem vrijblijvend contact op zodat we samen jouw wensen kunnen bespreken.