Over Floortje

Workflooronline_floortje1

WORKFLOORonline

Je kunt jouw werk met een gerust hart uitbesteden aan een betrouwbare en hardwerkende professional. Die doet wat ze zegt en nakomt wat ze belooft. WORKFLOORonline is jouw partner voor creatieve en technische zaken waar jezelf niet aan toekomt en werk dat blijft liggen, maar wel moet gebeuren. Zo kun jij je richten op jouw eigen werk, op jouw eigen werkvloer.

WORKFLOORonline staat met beide voeten op de vloer, op de werkvloer welteverstaan. WORKFLOOR online snapt dat jij je druk wilt maken om jouw dagelijkse zaken voor klanten. WORKFLOOR online regelt de rest, op afstand. Zodat jouw werk gewoon doorgaat.

Wie is nu eigenlijk WORKFLOORonline?

Workflooronline_floortje2

Een leuke baan, is half het werk!

Mijn naam is Floortje, geboren en getogen in Rijkevoort, een klein dorp aan de rand van Brabant. Na wat omzwervingen woon ik nu samen met Roelof en onze twee kinderen in Rosmalen.

Mijn jeugd bestond naast familie, vrienden en school voornamelijk uit (semi-professioneel) volleybal. Ik was superfanatiek en veel moest daarvoor wijken. Met het team samen een doel nastreven, superhard werken, maar ook genieten. Er was veel discipline en doorzettingsvermogen nodig, het heeft me heel veel gebracht en het heeft me voor een deel ook gevormd tot wie ik nu ben.

Ik ben een nuchtere, bescheiden brabantse, ik houd van carnaval, thee en snoepen. Praktisch en onderzoekend, aanpakker en doorzetter, handig en creatief.

Die passie die ik voor het volleyballen had, die wilde ik ook weer in mijn werk. Jarenlang was deze zoek, maar nu sta ik er weer! Weer kunnen doen wat ik leuk vind, geeft zoveel energie en dat gun ik jou ook. Samen een doel bepalen en resultaat bereiken. Zodat jij je kan focussen op waar jij goed in bent!

De taken en bijzaken die jou teveel tijd en energie kosten, kun je met een gerust hart aan mij overlaten.
Win-Win! Want ik houd stiekem nog steeds wel van winnen…..

Een leuke baan, is half het werk!

Ben jij er klaar voor om met je website te beginnen?

Neem vrijblijvend contact op zodat we samen jouw wensen kunnen bespreken.