Workflooronline_floortje1

WORKFLOORonline

Wil jij meer zichtbaarheid en naamsbekendheid creëren voor jouw onderneming? Meer zaken automatiseren in je onderneming omdat ze teveel tijd kosten? Je kennis delen via een online academie?
WORKFLOORonline richt zich op het bouwen van je website of academie in jouw gewenste huisstijl.

Als Technisch Virtual Assistant kan ik ondernemers helpen om online activiteiten in te richten zoals een website of leeromgeving, mijn DTP skills helpen hierbij om dit een mooi uiterlijk te geven. Het technische deel waar veel ondernemers tegenop zien, neem ik van ze over. Voor de gehele uitstraling van hun bedrijf kan ik hun huisstijl aanpakken, een mooie flyer, nieuwsbrief of brochure creëren. Zo komt creatie en techniek samen en valt alles op zijn plaats.

WORKFLOORonline ondersteunt ondernemers met taken waar ze zelf niet aan toe kunnen, geen kennis van hebben of die steeds geen prioriteit krijgen. Wil jij je on- en offline zichtbaarheid vergroten? WORKFLOORonline helpt je graag! Je kunt jouw werk met een gerust hart uitbesteden aan een betrouwbare en hardwerkende professional. Die doet wat ze zegt en nakomt wat ze belooft. WORKFLOORonline is jouw partner voor creatieve en technische zaken waar jezelf niet aan toekomt en werk dat blijft liggen, maar wel moet gebeuren. Zo kun jij je richten op jouw eigen werk, op jouw eigen werkvloer.

WORKFLOORonline staat met beide voeten op de vloer, op de werkvloer welteverstaan. WORKFLOORonline snapt dat jij je druk wilt maken om jouw dagelijkse zaken voor klanten. WORKFLOORonline regelt de rest, op afstand. Zodat jouw werk gewoon doorgaat.

Wie is nu eigenlijk WORKFLOORonline?

Workflooronline_floortje2

Wie opgeeft,
wint nooit
Wie wint,
geeft nooit op

Mijn naam is Floortje, geboren en getogen in Rijkevoort, een klein dorp aan de rand van Brabant. Na wat omzwervingen woon ik nu samen met Roelof en onze twee kinderen in Rosmalen.

Mijn jeugd bestond naast familie, vrienden en school voornamelijk uit (semi-professioneel) volleybal. Ik was superfanatiek en veel moest daarvoor wijken. Met het team samen een doel nastreven, superhard werken, maar ook genieten. Er was veel discipline en doorzettingsvermogen nodig, het heeft me heel veel gebracht en het heeft me voor een deel ook gevormd tot wie ik nu ben.

Ik ben een nuchtere, bescheiden brabantse, ik houd van carnaval, thee en snoepen. Praktisch en onderzoekend, aanpakker en doorzetter, handig en creatief.

Die passie die ik voor het volleyballen had, die wilde ik ook weer in mijn werk. Jarenlang was deze zoek, maar nu sta ik er weer! Weer kunnen doen wat ik leuk vind, geeft zoveel energie en dat gun ik jou ook. Samen een doel bepalen en resultaat bereiken. Zodat jij je kan focussen op waar jij goed in bent!

De taken en bijzaken die jou teveel tijd en energie kosten, kun je met een gerust hart aan mij overlaten.
Win-Win! Want ik houd stiekem nog steeds wel van winnen…..

Wie opgeeft,
wint nooit
Wie wint,
geeft nooit op

Wat zeggen anderen..?

Floortje heeft mij super geholpen tijdens de opstart van mijn bedrijf omtrent de vormgeving van mijn bedrijfslogo en visitekaartje. Ik ben erg blij met het resultaat en kan Floortje van harte aanbevelen!

Gert Staal

Professioneel coach strategisch rijgedrag

Als ZZP-er was ik op zoek naar iemand die een mooie, creatieve, professionele website kon maken die voldeed aan mijn wensen. Via mijn netwerk kwam ik in contact met Floor, zij voelde heel goed aan wat ik wilde hebben, kwam met goede ideeën en voorstellen en had binnen no time een website gebouwd die geheel aansloot bij mijn wensen. Mocht je ooit twijfelen of je een site zelf wilt bouwen of uit wilt besteden, neem dan eens contact op met Floor, zij zal je  zelf laten zien hoeveel verschil ze maakt en wat voor prachtige sites zij binnen korte tijd de lucht in kan krijgen en dat alles volgens de wensen van de klant, dankjewel Floor!

Frank Stolzenbach

Begeleidingskundige en (leer)supervisor

Ben jij er klaar voor om met je website te beginnen?

Neem vrijblijvend contact op zodat we samen jouw wensen kunnen bespreken.