Het is alweer een jaar geleden dat ik mijn baan als R&D laborant vaarwel heb gezegd. En eerlijk…ik heb het nog geen moment gemist of er spijt van gehad. Al ongeveer 13 jaar in dezelfde baan, al veel langer in dezelfde sector, vriend met een drukke baan, twee kleine kinderen, ik wilde het anders.
Hier startte mijn zoektocht naar nieuwe mogelijkheden, oplossingen, flexibiliteit! Om me te ontwikkelen, te groeien en mezelf beter te leren kennen.

DTP

Maar wat dan? En hoe dan? En hoe dan financieel? Wat wil ik? Wat kan ik? Jarenlang zijn dit steeds de beren op de weg geweest die me hebben belemmerd om stappen te maken. En toch? Is dat wel zo? Want de afgelopen jaren ben ik op de achtergrond wel gestart met diverse cursussen richting DTP, om te voelen hoe dat voelt. Ik vind het leuk! En ik wilde meer!

Vormgeving

En wat is het jaar snel gegaan! Andere energie heeft rust in huis gegeven, voor mij en het gezin en het is fantastisch om nieuwe kennis op te doen en nieuwe vakgebieden te ontdekken. Er zit veel meer in mij en dat gaat er uit komen ook!

Ondertussen heb ik opleidingen DTP en Grafisch Vormgeving afgerond bij de GMI Designschool in Amsterdam, een cursus zeefdrukken gedaan en een cursus WordPress.
Ik ben in het diepe gesprongen om me te ontfermen over de vormgeving en opmaak van de carnavalskrant van Den Dungen en ik heb zo mijn eerste klus als DTP-er geklaard! Inmiddels verzorg ik ook maandelijks het dorpsblad de Stempel van Empel.

Naast deze fijne ontwikkelingen heb ik ook de tijd kunnen nemen om een kamer schilderen, een timmerprojectje af te ronden en allerlei andere projectjes van mijn (never-ending) to-do lijstje.
Extra aandacht en tijd voor mezelf, voor Roelof en de kinderen heeft goed gedaan.

Mijn ontdekkingstocht gaat lekker verder en ik sta pas aan het begin van mijn reis.
Waar deuren sluiten gaan andere vast weer open!

Workflooronline_floortje3

Heb jij taken die je graag zou willen uitbesteden?

Neem vrijblijvend contact op zodat we samen jouw wensen kunnen bespreken.