Home

Welkom!

Fijn dat je mij gevonden hebt! Dat betekent dat jij zoekende bent naar creatieve of technische ondersteuning. Dat je merkt dat er taken blijven liggen, terwijl je deze eigenlijk wel gedaan wilt hebben. Dat het onrust geeft en op de achtergrond door je hoofd blijft spoken.
Het is voor veel ondernemers herkenbaar. Door gebrek aan tijd of kennis moet je prioriteiten stellen en komen jouw klanten op de eerste plaats. Maar denk je ook genoeg aan je eigen onderneming, aan jezelf, aan je thuisbasis?

Maak het runnen van je bedrijf makkelijker en laat WORKFLOORonline je helpen.
Als (technisch) virtual assistant kunnen we samen bekijken wat ik voor je kan betekenen, zodat jij je kan richten op jouw werkvloer.

 

Creatie & techniek

Creatie en techniek, gaat dat wel samen? Vaak wordt beweerd dat creatieve mensen niet technisch zijn. Maar wat als je allebei gewoon leuk vindt? Iets creëren, met de handen bezig zijn, op de pc ‘prutsen’. Wat als je merkt dat het je voldoening geeft, dat het je energie geeft, waarom zou je het dan niet beide doen? En er jou mee helpen?

Vol passie je onderneming leiden, dat gun ik jou ook. Geef jezelf meer energie en tijd door werk uit handen te geven en laat je onderneming stralen. Samen met jou een doel bepalen en resultaat bereiken. Zodat jij je kan focussen op waar jij goed in bent!

Je kunt jouw werk met een gerust hart overlaten aan een betrouwbare en hardwerkende professional. Die doet wat ze zegt en nakomt wat ze belooft.

WORKFLOORonline is jouw partner voor creatieve en technische zaken waar je zelf niet aan toekomt, maar die wel moeten gebeuren. Zo kan jij je richten op jouw eigen werk, op jouw werkvloer.

Wat kan WORKFLOORonline voor jou betekenen?

icoon basis

Uitstraling

Hoe professioneel komt het over als al je documenten eenzelfde vormgeving hebben? Een goede uitstraling van je bedrijf wordt vaak gewaardeerd door klanten. Denk bijvoorbeeld aan brochures, visitekaartjes, werkdocumenten, correspondentie en magazines.
Is jouw huisstijl al op orde?

icoon basis

Presentatie

Ook online is het belangrijk je bedrijf goed neer te zetten.
Wil je een nieuwe website? Wellicht heb je al een website, maar is het hoog tijd om deze eens bij te werken en te moderniseren.
Een goede presentatie van je bedrijf schept vertrouwen bij je klant en kan je bedrijf laten groeien.

icoon basis

Communicatie

Heb je er wel eens aan gedacht om klanten op regelmatige basis te informeren over de ontwikkelingen van je onderneming, bijvoorbeeld door het versturen van een nieuwsbrief? Dit kan je zelfs automatiseren.
Door zichtbaar te zijn op social media kan je meer potentiële klanten bereiken. 

Workflooronline_floortje4

Get on the Floor!

✓   Wil je de uitstraling van je bedrijf verbeteren?
✓  Wil je je zichtbaarheid vergroten?
  Weet je niet waar je moet beginnen?
✓  Wel een nieuwe website, maar geen kennis?
✓  Hoeveel tijd kan jij besparen als je bepaalde taken zou uitbesteden?
✓  Wat als jij je volledig kunt focussen op dat waar jij goed in bent?
✓  Wil jij niet meer bezig zijn met de dingen die jou geen energie geven?

Spelen deze vragen ook regelmatig door je hoofd?
Door WORKFLOORonline in te schakelen kan jij sommige zaken loslaten, terwijl ze wel opgepakt worden. Ik help je om met je bedrijf te groeien door de taken over te nemen waar jij minder blij van wordt en geen tijd voor hebt. WORKFLOORonline snapt dat jij je druk wilt maken om jouw dagelijkse zaken voor klanten. WORKFLOORonline regelt de rest, op afstand.
Zo kun jij je richten op jouw eigen werk, op jouw eigen werkvloer.

Weet je al welke taken jij graag zou willen uitbesteden?

Neem vrijblijvend contact op zodat we samen jouw wensen kunnen bespreken.