8 oktober – wereld ei dag

Als dochter van een pluimveehouder zijn er al heel wat eieren door mijn handen gegaan. Al van jongs af aan waren we gewend mee te helpen met eieren rapen, ook bijvoorbeeld op zondagochtend, na een avondje stappen😱😫.

Ik heb van dichtbij gezien dat het hebben van een eigen onderneming hard werken is, altijd druk is en dat het altijd maar door gaat, zeker met dieren. Mijn vader had zelden een dag vrij en vakantie zat er ook niet in, wie zou er dan de dieren verzorgen?
Toch kijk ik hier met een goed gevoel op terug, het vormt je, je krijgt bepaalde waarden en normen mee. Ook onze kinderen proberen we bij te brengen dat niet alles zomaar uit de lucht komt vallen en dat je voor sommige dingen best iets mag doen.

In mijn eigen bedrijf streef ik ernaar een goede mix te creëren; hard werken is ok, maar tijd voor gezin èn mezelf is ook belangrijk. Hoe beter de balans, hoe beter alles stroomt.
Hoe regel jij de balans tussen werk en privé? Wellicht goed om er af en toe even bij stil te staan, tijdens de lunch, onder het genot van een eitje?🥚
Eigen onderneming

Heb jij taken die je graag zou willen uitbesteden?

Neem vrijblijvend contact op zodat we samen jouw wensen kunnen bespreken.